At blive en del af Servier

Fordi vi ved, at et succesfuldt firma er kendetegnet ved at maksimerer potentialet i den individuelle ansatte, er vi særligt opmærksomme på at integrere og personligt udvikle alle vores medarbejdere fuldt ud.

  • Integration af nye medarbejdere
  • Nyuddannede
  • Studerende

Integration af nye medarbejdere

Alle nyansatte har flere ugers individuel integration hvor de kan lære virksomheden at kende. De motiveres til at vise deres kvalifikationer og teste deres potentiale i deres nye job og arbejdsmiljø.

Det er mere end blot at lære at udføre en bestemt funktion. Integrationsprogrammet tilbyder nye ansatte mulighed for at udvikle deres selvtillid i et bredt spektre af personlig og proffesionel kontekst.

Nyuddannede

Vi har stillinger for nyuddannede som gerne vil teste deres karrieremuligheder indenfor flere forskellige arbejdsområder. Målet med disse prøveperioder som løber over flere måneder er, at hjælpe de nyuddannede til at lære hvad den enkelte kan og vil opnå.

Studerende

Vores kontraktarbejde med studerende er et erfaringsprogram som er en integreret del af Servier Human Resources strategi. Studerende får særlig opmærksomhed og personlige mentorer, arbejdsopgaverne er med klare beskrivelser og der er fuld integration med arbejdsteamet. Arbejdsopgaverne er primært af uddannelsesmæssig karakter. Målet med arbejdet er at give et supplement til og berige den teoretiske viden fra uddannelsesinstitutionen. Mange studerende opnår en permanent stilling efter endt uddannelse.